convocatoria galardones a la proyección internacional de las organizaciones catalanas

2010-05-02 | enric
      

margin: 0cm 0cm 0pt 18pt" class="MsoNormal"> margin: 0cm 0cm 0pt 18pt" class="MsoNormal"> La Direcció General de Projecció Internacional d'Organitzacions Catalanes va obrir el 30 de març, la convocatòria paràgraf la concessió d'un Guardons la Projecció Internacional de les Organitzacions Catalanes. Com en anys anteriors hi haurà Tres Premis: Primer de l'ONU a La Trajectòria Internacional d'Entitat una, Segon fita de les Nacions Unides a l'ONU Una internacionals Per assolida Entitat i sense un Tercer La Tasca internacionals de cada personatge UNA. títol Us recordem que el termini de presentació de sol finalitza el proper 30 de maig.               

      

margin: 0cm 0cm 0pt 18pt" class="MsoNormal"> Més informació http://www.focir.cat/index.php               

      

margin: 0cm 0cm 0pt 18pt" class="MsoNormal"> Les bases no permeten Que Les entitats d'automòbils si Elles seguien incontinents i, per aquest motiu, us animem Que un Fent participeu Intercanvi de Documentació Entre vosaltres. títol Si AQUESTA TASCA Per NECESSITA dels Serveis de la Secretaria de la FOCIR no dubti en posar-se en Nosaltres Contacte Amb Els Mitjans Per habituals.               

      

margin: 0cm 0cm 0pt 18pt" class="MsoNormal">
style = "MSO-bidi-font-size: 14.0pt; MSO-ansi-font-size: 14.0pt"> A Continuació us detallem Les Últimes Subvencions que han sortit publicades:

El Departament d'Acció Social, Ciutadania i Obre la convocatòria de subvencions paràgraf Activitats de les Associacions els menors o de les Entitats pecat Ànim de Lucre Que realitzin Serveis a la Joventut. El termini de presentació de sol finalitza El 15 de maig de 2010.             

      

margin: 0cm 0cm 0pt 18pt" class="MsoNormal"> El termini de presentació de Sol.licituds finalitza el diari El Dia 17 maig               

      

margin: 0cm 0cm 0pt 18pt" class="MsoNormal"> L'Institut Català de les Dones Obre la convocatòria de subvencions paràgraf Projectes d'Entitats Que promoguin la Igualtat Entre Homes i Dones, i / o que posin el Manifest de caràcter transformador de les Experiències i sabers Els Femenins. El termini de presentació de Sol.licituds finalitza el diari El Dia 17 de maig
style =" MSO-special-character: line-break "
                 

/ p>